În general

 

Darvodelec BG Ltd (Barebaby.ro) deține și operează acest site web. Acest document reglementează relația dvs. cu barebaby.ro ("site web"). Accesul și utilizarea acestui site web și a produselor și serviciilor disponibile prin acest site (în mod colectiv, "Servicii") sunt supuse următorilor termeni, condiții și anunțuri ("Termenii de serviciu"). Prin utilizarea serviciilor, sunteți de acord cu toți termenii serviciului, așa cum se poate actualiza de la noi din când în când. Ar trebui să verificați în mod regulat această pagină pentru a observa orice modificări pe care le-am fi făcut la Termenii și condițiile.

 

Accesul la acest site este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau de a modifica serviciile fără notificare. Nu vom fi responsabili dacă, din orice motiv, acest site nu este disponibil în orice moment sau pentru orice perioadă. Din când în când, putem restrânge accesul la unele părți sau la toate acest site web.

 

Acest site web poate conține linkuri către alte site-uri web ("site-urile legate"), care nu sunt operate de barebaby.ro. Barebaby.ro nu are control asupra site-urilor legate și nu acceptă nici o responsabilitate pentru ei sau pentru orice pierdere sau daune care pot apărea din utilizarea acestora. Utilizarea dvs. a site-urilor conectate va fi supusă termenilor de utilizare și a serviciilor conținute în fiecare astfel de site.

 

Politica de Confidențialitate

 

Politica noastră de confidențialitate, care stabilește modul în care vom folosi informațiile dvs. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu procesarea descrisă în aceasta și garantează că toate datele furnizate de dvs. sunt corecte.

 

Interdicții

 

Nu trebuie să utilizați acest site web. Nu veți angaja sau încuraja o infracțiune penală; transmite sau distribuie un virus, troian, vierme, logică sau orice alt material care este rău intenționat, dăunător tehnologic, încălcând încrederea sau în orice mod ofensator sau obscene; hack în orice aspect al serviciului; date corupte; provoca supărare altor utilizatori; încălcarea drepturilor drepturilor de proprietate altor persoane; Trimiteți orice publicitate nesolicitată sau materiale promoționale, denumită în mod obișnuit "spam"; sau încercați să afectați performanța sau funcționalitatea oricăror facilități de calculator sau accesate prin intermediul acestui site web. Încălcarea acestei dispoziții ar constitui o infracțiune penală, iar HighchairfootRst.com va raporta o astfel de încălcare a autorităților relevante de aplicare a legii și va dezvălui identitatea acestora.

 

Nu vom fi răspunzători pentru nici o pierdere sau deteriorare cauzată de un atac distribuit de refuz de serviciu, viruși sau alte materiale dăunătoare tehnologic care pot infecta echipamentul dvs. de calculator, programele de calculator, datele sau alte materiale proprietare datorită utilizării acestui site sau Pentru descărcarea oricărui material postat pe acesta sau pe orice site web legat de acesta.

 

Proprietate intelectuală, software și conținut

 

Drepturile de proprietate intelectuală din toate software-ul și conținutul (inclusiv imaginile fotografice) puse la dispoziția dvs. pe sau prin intermediul acestui site rămân proprietatea lui Barebaby.ro sau a licențiatorilor săi și sunt protejate de legile și tratatele drepturilor de autor din întreaga lume. Toate aceste drepturi sunt rezervate de barebaby.ro și de licențiatorii săi. Puteți să stocați, să imprimați și să afișați conținutul furnizat exclusiv pentru uz personal. Nu vi se permite să publicați, să manipulați, să distribuiți sau să reproduceți altfel, în orice format, oricare dintre conținutul sau copiile conținutului furnizat sau care apare pe acest site și nici nu puteți utiliza un astfel de conținut în legătură cu orice afacere sau comercială afacere.

 

Condiții de vânzare

 

Plasând o comandă oferită să achiziționați un produs pe și să se supună următorilor termeni și condiții. Toate comenzile sunt supuse disponibilității și confirmării prețului comenzii.

 

Timpii de expediere poate varia în funcție de disponibilitate și pot fi supuse unor întârzieri care rezultă din întârzieri poștale sau de forță majoră pentru care nu vom fi responsabili.

 

Pentru a contracta cu barebaby.ro trebuie să aveți peste 18 ani și să aveți un card de credit sau de debit valabil emis de o bancă acceptabilă pentru noi. barebaby.ro își păstrează dreptul de a refuza orice solicitare făcută de dvs. Dacă comanda dvs. este acceptată, vă vom informa prin e-mail și vom confirma identitatea partidului pe care ați contractat-o. Acest lucru va fi de obicei barebaby.ro sau poate, în unele cazuri să fie o terță parte. În cazul în care un contract se face cu o terță parte Barebaby.ro nu acționează ca agent, fie un principal și contractul se face între dvs. și acele terțe părți și va fi supus condițiilor de vânzare pe care le furnizează. La plasarea unei comenzi, efectuați că toate detaliile pe care ni le furnizați sunt adevărate și exacte, că sunteți un utilizator autorizat al cardului de credit sau de debit utilizat pentru a plasa comanda și că există suficiente fonduri pentru a acoperi costul bunurilor. Costul produselor și serviciilor străine poate fluctua. Toate prețurile anunțate sunt supuse unor astfel de modificări.

 

(a) contractul nostru

 

Când plasați o comandă, veți primi un e-mail de confirmare care confirmă primirea comenzii dvs .: Acest e-mail va fi doar o confirmare și nu va constitui acceptarea comenzii dvs. Un contRACT între noi nu va fi formată până când nu vă trimitem confirmarea prin e-mail că mărfurile pe care le-ați comandat au fost expediate pentru dvs. Numai acele mărfuri enumerate în e-mailul de confirmare trimise în momentul expedierii vor fi incluse în contractul format.

 

(b) prețurile și disponibilitatea

 

În timp ce încercăm să ne asigurăm că toate detaliile, descrierile și prețurile care apar pe acest site sunt exacte, pot apărea erori. Dacă descoperim o eroare în prețul oricăror bunuri pe care le-ați comandat, vă vom informa despre acest lucru cât mai curând posibil și vă vom oferi opțiunea de a reconfirma comanda la prețul corect sau de anulare. Dacă nu vă putem contacta, vom trata comanda așa cum este anulată. Dacă anulați și ați plătit deja bunurile, veți primi o rambursare completă.

 

Costurile de livrare vor fi percepute în plus; Astfel de taxe suplimentare sunt afișate în mod clar, dacă este cazul și incluse în "costul total".

 

(c) plata

 

La primirea comenzii dvs., efectuăm o verificare standard de autorizare pe cardul dvs. de plată pentru a vă asigura că există fonduri suficiente pentru a îndeplini tranzacția. Cardul dvs. va fi debită la data primirii autorizației. Monsele primite la debitarea cardului dvs. vor fi tratate ca un depozit împotriva valorii bunurilor pe care doriți să le achiziționați. Odată ce mărfurile au fost expediate și ați fost trimis un e-mail de confirmare, fondurile plătite ca depozit vor fi utilizate ca lue în considerare pentru valoarea bunurilor pe care ați achiziționat-o listate în e-mailul de confirmare.

 

Disclaimer de răspundere

 

Materialul afișat pe acest site este furnizat fără garanții, condiții sau garanții cu privire la acuratețea acestuia. Cu excepția cazului în care se prevede în mod expres în contradicție cu cea mai mare măsură permisă de legea barebaby.ro, iar furnizorii săi, furnizorii de conținut și agenții de publicitate exclud în mod expres toate condițiile, garanțiile și alți termeni care ar putea fi implicați în alt mod prin statut, dreptul comun sau de legea capitalurilor proprii și nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de daune, inclusiv, fără a se limita la orice daune directe, indirecte, speciale, consecvente, punitive sau incidentale sau daune pentru pierderea utilizării, profiturile, datele sau alte necorporale, deteriorarea fondului comercial sau reputația sau Costul achiziției de bunuri și servicii substitutive, care decurg din sau legate de utilizarea, incapacitatea de utilizare, performanță sau defecțiuni ale acestui site sau a site-urilor asociate și orice materiale postate pe aceasta, indiferent dacă aceste daune au fost previzibile sau apar în contract, delict, echitate, restituire, prin statut, la dreptul comun sau altfel. Acest lucru nu afectează răspunderea lui Barebaby.ro pentru deces sau vătămări corporale care rezultă din neglijența sa, denaturarea frauduloasă, denaturarea înșelătoare cu privire la o chestiune fundamentală sau orice altă răspundere care nu poate fi exclusă sau limitată în conformitate cu legislația aplicabilă.

 

Legarea la acest site

 

Puteți să vă conectați la pagina noastră de pornire, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod echitabil și legal și nu dăunează reputației noastre sau să profite de aceasta, dar nu trebuie să stabiliți un link în așa fel încât să sugerați orice formă de asociere , aprobarea sau aprobarea din partea noastră în care nu există niciunul. Nu trebuie să stabiliți un link de la orice site web care nu este deținut de dvs. Acest site web nu trebuie să fie încadrat pe niciun alt site, nici să creați un link către nici o altă parte a acestui site decât pagina de pornire. Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de legare fără notificare.

 

Disclaimer În ceea ce privește dreptul de proprietate asupra mărcilor, imaginilor de personalități și drepturile de autor terț

 

Cu excepția cazului în care exprimate în mod expres toate persoanele (inclusiv numele și imaginile acestora), mărcile și conținutul, serviciile și / sau locațiile terțe părți, prezentate pe acest site, nu sunt în nici un fel asociate, legate sau afiliate cu barebaby.ro și nu ar trebui să nu se bazează pe existența unei astfel de conexiuni sau afilieri. Orice mărci comerciale / nume prezentate pe acest site sunt deținute de proprietarii de marcă respective. În cazul în care se face referire doar o marcă sau un nume de marcă, este utilizat exclusiv pentru a descrie sau identifica produsele și serviciile și nu este în niciun fel o afirmație că astfel de produse sau servicii sunt aprobate sau conectate la barebaby.ro.

 

Despăgubire

 

Sunteți de acord să despăgubiți, să apărați și să dețineți inofensiv Barebaby.ro, directorii, ofițerii, angajații, consultanții, agenții și afiliații, din orice afirmație, răspundere, daune și / sau costuri terțe (inclusiv, dar fără a se limita la, Taxele legale) care rezultă din utilizarea acestui site web sau încălcarea termenilor de serviciu.

 

Variație

 

Barebaby.ro are dreptul la discreția absolută în orice moment și fără notificare pentru modificarea, eliminarea sau modificarea serviciilor și / sau orice pagină a acestui site web.

 

 

 

Invaliditate

 

În cazul în care o parte din condițiile de serviciu este inaplicabilă (inclusiv orice prevedere în care ne excludem răspunderea noastră față de dvs.), aplicabilitatea oricărei alte părți a condițiilor de serviciu nu va fi afectată toate celelalte clauze rămase în vigoare și efect. Cât mai mult posibil în cazul în care orice clauză / sub-clauză sau o parte a unei clauze / sub-clauză cO să fie întreruptă pentru a valorifica partea rămasă, clauza trebuie interpretată în consecință. În mod alternativ, sunteți de acord că clauza va fi rectificată și interpretată în așa fel încât seamănă îndeaproape cu semnificația inițială a clauzei / sub-clauzei, așa cum este permisă de lege.

 

 

 

Reclamații

 

Operăm o procedură de gestionare a plângerilor pe care o vom folosi pentru a încerca să rezolvăm litigiile atunci când apar mai întâi, vă rugăm să ne anunțați dacă aveți plângeri sau comentarii.

 

Renunțare

 

Dacă încălcați aceste condiții și nu luăm nicio acțiune, vom avea dreptul să folosim drepturile și remediile noastre în orice altă situație în care încălcați aceste condiții.

 

Întregul acord

 

Termenii de serviciu de mai sus constituie întregul acord al părților și înlocuiesc orice acorduri anterioare și contemporane între dvs. și barebaby.ro. Orice renunțare la orice acordare a condițiilor de serviciu va fi eficientă numai dacă este în scris și semnată de un director al Barebaby.ro.